Skip to content

Feestelijke opening van Boekenblogster blog!

Ik moet zeggen dat ik me zeer vereerd voel om dit moment te mogen beleven! Oké, je bent op mijn blog beland, een blog over (kinder)boeken, maar je hebt eigenlijk geen idee wie ik ben. Het zou mij niets verbazen als jij nu de volgende 5 vragen in je hoofd hebt:

 1. Wie ben jij?
 2. Waarom blog je?
 3. Waarover blog je?
 4. Waarom zou ik jouw blog moeten lezen?
 5. Hoe leg ik contact met jou?

Helemaal begrijpelijk dat jij de volgende vragen in je hoofd hebt. Daarom ga ik ze proberen voor je te beantwoorden.

Wie ben ik?

Hanneke Arnold

Hoi! Leuk je te ontmoeten, mijn naam is Hanneke en ik ben de schrijfster achter deze blogjes. Zoals je misschien al kunt raden zijn boeken mijn allergrootste passie. Erin lezen en erover schrijven is dan ook wat ik heel erg graag doe.

Naast mijn liefde voor (kinder)boeken heb ik ook liefde voor het onderwijs. Daarom studeer ik aan de pabo op Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Wat ik het leukste vind aan lesgeven? Het contact met de kinderen en je beseffen dat wat jij doet, invloed kan hebben op hun toekomst. Ook de twinkeling in de ogen van kinderen die iets snappen (zelfs na even extra persoonlijke uitleg) is fantastisch om te zien.

Waarom blog ik?

Ik blog omdat ik schrijven echt heel erg leuk vind! En als ik dan mag schrijven over mijn allergrootste passie is natuurlijk helemaal prachtig. Ik schrijf ook voor mezelf, ik wil mijn schrijfskills graag wat beter gaan ontwikkelen en ik denk dat ik dat hierdoor zeker sprongen ga maken.

Waar blog ik over?

Ik blog over boeken:

 • ik schrijf recensies over (kinder)boeken
 • ik bespreek auteurs die (kinder)boeken schrijven
 • probeer zaken rondom boeken met je te delen
 • en stiekem probeer ik zo veel mogelijk mensen aan het lezen te krijgen

Ook vind ik het leuk om af en toe even wat persoonlijks te delen, bijvoorbeeld over de studie of een leuke activiteit die ik gedaan heb.

Waarom zou je mijn blog moeten lezen? En hoe leg ik contact met jou?

Dat is gewoon verplicht! Nee, je mag natuurlijk helemaal zelf weten of je mijn blog leest, maar ik ga je een aantal redenen geven waarom je mijn blog wél zou moeten lezen.

Rede 1:
Ben je opzoek naar een boekrecensie of wil je graag een boek gerecenseerd hebben dan ben je bij mij aan het goede adres! Wanneer ik een boek gelezen heb probeer ik hem altijd te recenseren. Hiermee probeer ik jou inspiratie te geven om een nieuw boek te kiezen.
Wil je graag dat ik een boek voor je lees en recenseer? Dan kan dat! Stuur mij een mailtje via het contactformulier of laat een reactie onder 1 van de artikelen.

Rede 2
Ik probeer altijd interessante onderwerpen te kiezen die jou als lezer interesseren. Dat kan ik alleen niet zonder jouw hulp. Ik zou het heel erg waarderen als je in reacties of in mijn contactformulier mij laat weten wat jij graag wilt zien/lezen op mijn kinderboekenblog.

Hoe leg je contact met mij?
Door middel van hieronder (of in andere artikelen) een reactie achter te laten, of door mijn contactformulier in te vullen!

Ik hoop dat je veel gehad hebt aan dit artikel. Heb je nu nog vragen, opmerkingen of wil je graag iets kwijt. Stuur me even een berichtje!

Liefs,

Hanneke

Avatar

Hanneke is 21 jaar jong en heeft een grote passie voor (kinder)boeken. Tussendoor studeert ze ook voor juf en zit ze in haar laatste jaar! Door te schrijven over boeken hoopt ze anderen te motiveren om meer te lezen.

Comments (4) for post “Feestelijke opening van Boekenblogster blog!”

 • Welkom in de boekenblogcommunity!
  Kleine tip: je blog is nog niet beveiligd met een ssl certificaat en je hebt ook nog geen cookie banner en avg op je blog!
  Stomme strenge regeltjes die dit jaar in zijn gegaan!
  Ook misschien leuk om je bij aan te melden: Bloglovin.com
  Daar volg ik alle blogs op die ik bijhoudt en kun je zelf ook veel andere blogs volgen!
  Heel veel blogplezier!

  Liefs, Kwante

  • Hoi Kwante,

   Bedankt voor je reactie, als het goed is heb ik wel een cookie banner, maar als je deze eenmaal hebt geaccepteerd, dan komt deze niet meer terug.
   Je kunt echter wel je settings wijzigen bij het tandwieltje links onderaan (deze zweeft op de pagina). Ondertussen is het me dan ook gelukt om
   de website een SSL certificaat te geven en de website ook te dwingen naar de https te gaan. Bedankt voor je tip!
   Wat bedoel je met avg? Ik heb namelijk wel een privacy verklaring op de website. Deze staat in de rechter sitebar onder sitemap.
   Of bedoel je misschien iets anders?
   Graag hoor ik van je 😀

   Liefs, Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SidebarComments (4)